CONTACT

觀雲

RESIDENCE / MULTI LEVEL

在這座位於高樓層的百坪樓中樓內,寬敞充裕的生活尺度,住著一對事業有成的夫婦,和他們的三位幼兒。4房2廳5衛的格局中,展現著契合這家人的空間性格——我們將幾近零隔間的開敞構想,落實於下層公領域,讓開放且包容的空間語彙,訴說這家人日常中,彼此關照的溫情敘事;此外,亦成為好客屋主招待親友聚會的最佳場地,使家族成員在溫馨柔和的情境中,聆聽家宅輕盈無壓的設計絮語,以及家人間遞來的暖熱問候,終而凝聚成為心懷彼此的暖意風景。

The successful couple and the three young children are living in this spacious duplex apartment, which around 330 square meters on the high floor. According to the throw wide concept of pretty much no compartment, the capacious layout shows the spatial feature of the family.

The unrestrained spatial element brings about the heartwarming of the family’s daily life. Moreover, it is also the best place for hospitable house owner to entertain their relatives and friends. The unimpeded and pressureless design of the house of tranquil and mild situation, eventually become the comfy settings in the family member's mind.

SHARE